Příručka udržitelných dárků pro rostliny v poště| ||961

Nov 11, 2022

brown paper gift and dried flowersBlog Plants by Post Udržitelné dárky pro rostliny ukazuje, že darování by mělo být promyšlené a osobní, něco, co obdarovanému řekne, jak moc nám na něm záleží, aniž bychom museli říkat vůbec nic. Není tedy divu, že se často snažíme najít dokonalý dárek, který zaškrtne všechna políčka, která jsme si pro sebe nastavili.

Naštěstí jsme tu, abychom vám pomohli v Plants by Post!


Vytvořili jsme dokonalého průvodce udržitelnými dárky, který spojuje inspiraci, kterou potřebujete pro každou příležitost. Od dárků, které říkají Miluji tě, až po malé poklady, které ukazují, že na ně myslíte, máme dokonalý dárek vnaší dárkové kolekci.


Proč bych měl dávat udržitelné rostlinné dárky?


Udržitelnost se stala na maloobchodním trhu poněkud módním slovem, protože poptávka po ekologických rostlinných dárcích a produktech roste. Ve skutečnosti nedávný průzkum zjistil, že 92 % lidí ve Spojeném království seobává o udržitelnost spotřebních návyků.


Pokud jde o nákup dárků z udržitelných rostlin, národ se odvrací od generického a komerčního nakupování a investuje do dárků, které znamenají něco, co přesahuje lesklou nálepku. Chceme dárky, které vydrží, jsou opakovaně použitelné nebo recyklovatelné.


Koneckonců, proč bychom obdarovávali ostatní tím, co bychom sami neocenili nebo nekoupili? Možná dokonce kupujete dárek pro někoho, kdo velmi dbá na svou ekologickou stopu, takže budete muset koupit dárek, který jim vyhovuje.


Myslíme si, že odpovědí na vaše problémy je udržitelný rostlinný dárek!


Dodáváme udržitelné rostlinné dárky


Listy a květiny jsou nejlepšími udržitelnými rostlinnými dary, protože neexistují žádné zbytečné obaly ani odpad jakéhokoli druhu. Vaši blízcí mohou ocenit rostlinu pro její krásu a péči a starat se o to, aby se jim ve svých domovech dařilo. I když rostlina nakonec uhyne, může být buď kompostována, nebo přeměněna na další umělecké dílo, jako je lisovaný květinový portrét!


Milujeme dárkybylinkové rostliny and citrusové stromy protože vaši příjemci si mohou vychutnat použití čerstvých bylinek a ovoce při vaření pro silné a aromatické chutě. Jsou skvělým dárkem, který se neustále rozdává.


Navíc v Plants by Post s hrdostí nabízímeekologické dárkové balení to zajišťuje, že váš dárek vypadá úžasně bez viny!

Nové domácí rostlinné dárky


Stěhování do nového domova je něco, co je třeba oslavit. Ať už se jedná o mladou rodinu, která spolu začíná novou kapitolu, nebo dokonce o přítele, který se poprvé odstěhuje od svých rodičů, je to obrovský úspěch.


Takže si samozřejmě chceme tento milník připomenout a pokřtít nový domov s rostlinným dárkem. Proč ale vždy jdeme přímo k pokojovým rostlinám?

Apokojová rostlina jako nový dárek do domácnosti je symbolický a představuje růst a změnu, do které se příjemce pustí na. Z tohoto důvodu doporučujemedárek v květináči Sansevieria Superba pro vaše blízké, kteří se stěhují do nového domova.


Jinak známý jako hadí rostlina, tato zajímavá rostlina je krásná na pohled a myšlenka přináší štěstí a energii. Vysoké špičaté listy hadí rostliny jsou považovány za mečovité a prořezávají všechny překážky a negativní energii, což umožňuje v domácnosti pouze pozitivitu.

Romantické rostlinné dárky


Předpokládejme, že' hledám romantický dárek kvýročí nebo k Valentýnu. V tom případě se můžete cítit omezeni na takové kytice, jako jsourůže a jiné. Jsou to krásné dárky s mnoha významy, ale neměli byste se cítit omezováni tím, že budete svému milovanému vybírat vždy stejné květiny.


Proč si nevybrat rostlinu růže| ||1023 for a romantic and sustainable gift that will last?


Tato oblíbená kvetoucí rostlina raší krásné barevné květy a nádherně voní. Rostlina růže má kořeny ze Střední Asie a roste v nádherných keřích nebo keřích. Myslíme si, že jasně červená je ideální pro vyjádření „Miluji tě“.


Nezapomeňte přidat nějakéekologické růžové dárkové balení do vaše růže pro dokonalou konečnou úpravu!


Dárky jako poděkování


Dárek z rostlin je perfektní způsob, jak někomu poděkovat za to, že vám pomohl; může to být pro hlídání na dovolené, nabídku rad nebo péči o své blízké.


Co je tedy lepšího než dát jim dárek, za který vám poděkují pokaždé, když uvaří? Darováním ovocné, zeleninové nebo bylinkové rostliny si vaši blízcí mohou pochutnat na čerstvých surovinách, které slibují nepřekonatelnou chuť. Navíc jim to pomáhá v jejich úsilí o udržitelnost, což je výhodné pro všechny!


Zvažte, zda jim darovatcitrusový strom neboherb plant mohou je použít při vaření, nebo prozkoumejte naši řadu |1047orange trees  that will ensure they have fresh fruit always.


Finding the Perfect Gift


Cítíte inspiraci? Doufáme, že jsme vám dali něco, na co byste měli při nákupu při příští příležitosti myslet, abyste našli dárek, který si opravdu zamilují a ocení.


Nezapomeňte, že máme obrovský výběrgifts available at Plants by Post, a v našem výběru je něco pro každého. Nemluvě o naší oblíbenéKolekci vánočních dárků která jistě naplní jejich domov sváteční radostí, zakončená naším novýmekologickým balením vánočních dárků spojit to všechno dohromady.


Pokud stále váháte, co ve svém životě vybrat pro milovníka rostlin, nepodceňujte síludárkový poukaz který jim umožňuje vybrat si svůj vlastní dokonalý dárek.


Související obsah

Rostlinné dárky pro každou příležitost: Zelený a rostoucí trend| ||1068

Greening Small Spaces: Enhancing Your Patio and Windowsill with Plants By Post

Zasazené svatební dary: Jedinečný a věčný výraz lásky