Rostlinné svatební dary: jedinečný a věčný výraz lásky

21. května 2024
peace lily in white ceramic pot

Svatební sezóna je za námi a je čas oslavit lásku v celé její kráse. Pokud hledáte jedinečný a promyšlený dárek pro šťastný pár, proč neuvažovat o rostlinných svatebních darech? Nejen, že jsou krásné a symbolické, ale také nabízejí trvalou připomínku zvláštního dne. V tomto blogu prozkoumáme některé z nejlepších rostlinných svatebních darů, které můžete dát na oslavu jejich velkého dne.

RostlinaSvatební dárky pro domácnost

When choosing a wedding gift, it's essential to consider the couple's interests and lifestyle. If they love nature, enjoy gardening, or simply appreciate the beauty and tranquility that plants bring, then a plant gift could be the perfect choice.

Dárky pro pokojové rostliny

duo hoya heart shaped succulent

Pokojové rostliny|| |979 make excellent wedding gifts. They not only enhance the aesthetics of a home but also purify the air and create a calming environment. Consider gifting a beautiful Duo Hoya sukulent ve tvaru srdce v bílém květináči nebo jedné z naší rozsáhlé kolekce nenáročných na údržbuair purifying plants, jako je Peace Lilly nebo rostlina Monstera Cheese. Dodávají se také v různých variantách květináčů a misek. Můžete udělat velký svatební dar a vybrat velmi vzácnou a neobvyklou pokojovou rostlinu pro zvláštní pár, což jeMonstera Deliciosa pestrá sýrová rostlina. Nejúžasnějším rysem této rostliny je krémově bílé panašování, které se táhne přes listy, žádné dvě rostliny nejsou stejné, některé mají puntíkovaný vzhled, zatímco jiné jsou pokryty velkými skvrnami nebo malými barevnými tahy štětcem, dokonce i listy. stejná rostlina bude vypadat jinak. Rostliny lilie míru jsou další vynikající volbou pro pozoruhodný dárek pro novomanželský pár.Tyto rostliny jsou nejen úžasné, ale také se o ně snadno pečují, takže jsou ideální pro zaneprázdněnénovomanželé.

Venkovní rostlina Dary

pair of olive trees in silver buckets

Pokud má pár zahradu nebo venkovní prostor, zvažte darování venkovní rostliny. A Růže je samozřejmě klasická volba, která symbolizuje lásku a krásu. Alternativně může být pár Olivovníky (Jeho a Její) jedinečným a smysluplným dárkem, který symbolizuje mír, lásku a přátelství. Stromy mohou růst spolu se svou láskou k sobě navzájem a navždy jim připomínat váš úžasný dar. Pokud si novomanželé vychutnají sklenku vína nebo dvě, jak lépe oslavit svůj den tím, že jim darujete jednu zširoké nabídkyvinné révy suitable for any wine lover including Chardonnay,Pinot Noir aPinot Blanc.  Šťastný pár si může každý rok připít na své výročí skvělou lahví vína a přitom na vás myslet. Všechny vinné révy lze objednat jako dárek s kovovou nádobou nebo bez ní.

 

Dárkové balení

gift wrap for plant gifts

Ve společnosti Plants by Post jsme hrdí na dodání ty nejkvalitnější rostlinné dary, pečlivě pěstované, aby bylo zajištěno jejich zdraví a vitalita. Každý dárek je dodáván s různýmihrnce/květináče adárkové balení možnosti a jsou pečlivě zabaleny a odeslány s láskou, přináší radost z přírody přímo k vašim dveřím.

Dárkové poukazy a předplatné rostlin

houseplant subscription

Nevíte nebo si nejste jisti, co vybrat pro jejich velký den? Co takhle Rostliny poštouDárkový poukaz, aby si společně mohli vybrat, co chtějí. Možná by bylo ideálníPředplatné pro domácí rostliny s Plants by Post. Dodávají se s různými pokojovými rostlinami nebo venkovními rostlinami, pokud chtějí, aby je začaly a byly perfektní pro dům a zahradu.

Dárek zeleně


potted plants

Dárky na svatbu rostlin jsou více než jen dárek; jsou symbolem růstu, života a trvalé lásky. Jsou dárkem, který se neustále rozdává, s každým dalším rokem jsou krásnější, podobně jako vzájemná láska páru.

Takže tatosvatební sezóna, myslete mimo rámec, buďte originální, nenásledujte stádo a zvažtedarování rostliny. Není to jen dárek; je to trvalá připomínka zvláštního dne, znamení lásky, která poroste a vzkvétá spolu se vztahem páru. 

Rostliny poštou Možnosti doručení

Můžete si vybrat, kam chcete svou rostlinu doručit, a my ji odešleme co nejdříve pro maximální čerstvost. Nabízíme standardní doručení a doručení do druhého dne. K dispozici je také bezplatné doručení, když utratíte 60 GBP nebo více. Jakmile najdete, co hledáte, jednoduše a rychle zaplaťte online.

Další nápady na rostlinné dárky najdete v našem Gratulujeme rostlinné dárky collection. And for more tips on plant care and gardening from Dr.Green Fingers, don't forget to visit our blog.

Související

Gratulujeme dodání dárku pro rostliny

Tipy pro zalévání pro pokojové a venkovní rostliny

Rostliny podle příspěvku Blog