Vzácné a neobvyklé pokojové rostliny: Sen sběratele

29. září 2023

Vzácné pokojové rostliny

Rare & Unusual House Plants

Pro ty, kteří mají zálibu v jedinečném a výjimečném, nabízí svět vzácných a neobvyklých pokojových rostlin poklad poklad divů. Stejně jako si gurmán vychutnává dokonale propečený steak, milovníky rostlin shledá naší sbírkou vzácných rostlin stejně rozkošnou a podmanivou.

V Rostliny podle příspěvku, Vybrali jsme fascinující řadu vzácných pokojových rostlin, z nichž každá má své jedinečné kouzlo a charakter. Od ikonické Monstera Deliciosa in a glass vase to the stunning Variegated Monstera in a wicker basket, our collection promises to enchant and inspire.

Monstera Deliciosa Variegated Plant in 19cm Wicker Basket

Zaostřeno na vzácnou pestrobarevnou rostlinu Monstera Deliciosa


Vzácná pokojová rostlina,pestrá monstera deliciosa| ||985 is a true collector's gem. Its leaves, adorned with cream-white variegations, are a visual treat. No two plants are identical, with some leaves showcasing a polka-dot pattern while others are splashed with large patches of color. Known as the Swiss cheese plant, it's not just a visual delight but is also easy to care for, making it a perfect gift.

Monstera Deliciosa Variegated Plant in 19cm Wicker Basket

Kolekce pokojových rostlin bez rašeliny


Pro ty, kteří chtějí přidat barevnou šplouchnutím do jejich domovů nebo kanceláří, naše Kolekce pokojových rostlin bez rašeliny je perfektní volbou. Tato kolekce se skládá ze tří zářivých rostlin - fíkus, monstera a codiaeum - tato kolekce slibuje, že rozzáří každý prostor.

Peat Free Houseplant Collection

Hedera (Ivy) Heart Hoop:


Dodejte svému domovu nádech elegance s Hedera Ivy vycvičená do obruče ve tvaru srdce. TotoIvy stálezelená rostlina, umístěná v keramickém krémovém květináči s detailem srdce, je důkazem krásy přírody.

Hedera (Ivy) Heart Hoop

Croton Petra (Codiaeum Variegatum Pictum Petra):


Nepokoje barev, Codiaeum Variegatum Pictum Petra je okrasná rostlina, která slibuje, že bude středobodem každé sbírky. Jeho lesklé listy, od růžové po tmavě zelené, jsou vizuální lahůdkou.

Croton Petra (Codiaeum Variegatum Pictum Petra)

Ve společnosti Plants by Post věříme, že dodáváme jen to nejlepší. Každá rostlina je pečlivě pěstována, což zajišťuje, že se k vám dostane v dokonalém zdraví. Náš specializovaný tým zákaznických služeb je vám vždy po ruce, aby vám pomohl a zajistil, že vaše zkušenost s námi bude jen výjimečná. Hledejte volitelnýdárkový obal, aby byl tento rostlinný dárek výjimečný.

Takže, ať už chcete rozšířit svou sbírku nebo najít perfektní dárek pro milovanou osobu, Plants By Post vám pomohl. Proč čekat s doručením do druhého dne a doručením zdarma u objednávek nad 60 GBP?  Ponořte se do našeho zeleného světa a nechte krásu přírody okouzlit vás nebo obdarovaného.

Související obsah

Dárky na svatbu rostlin: jedinečný a věčný výrazon lásky

Stěhování domu s rostlinami

Rostlinné dárky pro každou příležitost: Zelený a rostoucí trend