Jaké rostliny je nejlepší dát jako rostlinu Dárky?

25. května 2023

plant gift

Vaše rostlina v jazyce lásky dává dárky? Tato letitá tradice obdarování přátel, rodiny a blízkých jako projev naší lásky ke zvláštním příležitostem je často považována za samozřejmost. Oslavy se více zaměřují na ty nejextravagantnější dárky a my se neustále snažíme překonat sami sebe. 

Pokud tedy hledáte dokonalý dárek a potřebujete inspiraci na dárky, jste na správném místě. Sestavili jsme obsáhlého průvodce, proč byste měli dávatrostlinné dárky a poradíme s výběrem správné rostliny pro každou příležitost! 

Potřebujete ještě přesvědčit? Pokračujte ve čtení, abyste zjistili, proč je rostlina dobrým dárkem. 

reasons why plants make good gifts

Je rostlinný dárek dobrý dárek?

Při hledání dokonalého dárku pro své přátele nebo rodinu není lepší volba než rostlinný dárek. Když je rostlina vybrána s láskou a péčí a není daná jako dodatečný nápad, je to vzácný dárek, který by miloval každý. 

Ale proč je to dobrý dárek? 

Umění vybrat dárek, který vaši blízcí ocení, je obdarovat je něčímužitečné. Možná se ptáte, jak užitečná může být rostlina. Přeci jen sedí ve svém hrnci a vypadá dobře. Věděli jste ale, že rostliny jsou mnohem víc než jen krásná dekorace? Jsou také dobré pro životní prostředí a vaše zdraví. 

4 důvody, proč jsou rostliny dobrým dárkem

Pokud si stále nejste jisti, zda byste si měli koupit rostlinu jako další dárek, zde jsou čtyři důvody, proč jsou rostliny perfektním dárkem. 

  1. Udržitelný: Darování rostlinného dárku zajistí, že dáte svým blízkým dárek, ze kterého budou mít dobrý pocit. Nejsou zde žádné přebytečné obaly ani odpad, který by se dal do koše. Místo toho lze rostlinný dar uchovávat, milovat a pěstovat roky. 
  2. Dobré pro zdraví:Věděli jste, že rostliny mohou pozitivně ovlivnit naše zdraví? Různé rostliny mohou pomoci s různými problémy, takže výběr rostlinného dárku, který v tomto ohledu vyhovuje vašemu příjemci, zajistí promyšlený a oceňovaný dárek. 
  3. Vliv na náladu:Nejenže rostliny jsou dobré pro naše fyzické zdraví, ale mohou nám také pomoci zlepšit se psychicky. Darování rostliny může zajistit, že vaši milovaní zůstanou v souladu s přírodou a při pohledu na zelené listy se budou cítit šťastnější a klidnější. 
  4. Symbolický dárek:Dárek z rostlin je nakonec ideální pro předání jemného a oceňovaného poselství. Výběr správné rostliny předá osobní zprávu, kterou bude váš příjemce milovat a milovat. Můžeme vám pomoci i se symbolikou vašeho rostlinného daru. Pokračujte ve čtení! 

Jakou rostlinu dát jako dárek?

Takže darovat rostlinu pro zvláštní příležitost nebo jako malý projev lásky je skvělý nápad. Ale výběr správného rostlinného dárku může být minovým polem. Rozebrali jsme několik našich nejsymboličtějších oblíbených a zajímavých rostlin, abychom vám pomohli vybrat krásnou rostlinu, kterou darujete přátelům, rodině a blízkým! 

Peace Lily Plant for Sympathy

Pokud hledáte dárek, kterým byste svým blízkým dali najevo, že jste tu pro ně a jste připraveni nabídnout svou podporu, vyberte || |1018Peace Lily plant. Tato rostlina čistící vzduch má krásné listy a voňavé květy, které symbolizují čistotu, klid, znovuzrození a nevinnost. Díky tomu je rostlina Peace Lilly vynikající volbou, když chcete vyjádřit sympatie. 

Pilea Pepperomiordes pro štěstí

Pilea PepperomiordesPilea Pepperomiordes, běžněji známá jako čínská peněžní rostlina, je dokonalým dárkem pro kteří dělají kroky vpřed ve svém profesním životě a kariéře. Jak napovídá její přezdívka, čínská peněžní rostlina symbolizuje prosperitu, štěstí a bohatství. Pokud tedy znáte absolventa univerzity nebo máte kamaráda, kterého nedávno povýšili, darujte mu rostlinu na čínské peníze, abyste mu popřál štěstí a štěstí. 

Aloe Vera pro péči

Vzhledem k jeho léčivým vlastnostem neustále vidíme produkty péče o pleť obsahující aloe vera jako klíčovou složku. Ale věděli jste, že to byli Egypťané, kdo objevil sílurostliny aloe vera? Sama Kleopatra uvedla aloe vera jako klíč k její bezchybné, krásné pleti. Není tedy divu, že rostlina aloe vera symbolizuje krásu, léčení a ochranu. Darujte tuto rostlinu někomu, kdo je velkým vyznavačem holistického léčení, nebo někomu, komu chcete ukázat svou péči a lásku. 

Kaktusová rostlina pro podporu

Existuje několik skvělých důvodů, proč byste si jako dárek měli vybratkaktus jako dárek. Za prvé, je všeobecně známo, že je rostlina nenáročná na údržbu, takže je skvělé ji darovat nováčkovi v rostlině nebo někomu, kdo objevuje jejich zelený palec. Kromě mimořádné odolnosti vůči suchu symbolizují kaktusy odolnost, vytrvalost a houževnatost. Díky tomu je ideální jako dárek přátelům procházejícím těžkým obdobím, abyste zdůraznili, jak moc obdivujete jejich schopnost nevzdávat se a bojovat bez ohledu na okolnosti. 

Jak poslat rostlinný dárek

Jakmile se rozhodnete pro perfektní rostlinný dárek pro své blízké, pravděpodobně se nemůžete dočkat, až jim ho předáte. Ale vzdálenost a protichůdné plány mohou znamenat, že dostat dárek k příjemci včas může být obtížné. Zde vám můžeme pomoci v Plants by Post! 

Jak napovídá náš název, jsme odborníci na doručování rostlin poštou až k vašim dveřím. Jsme tedy pro našeho zákazníka volbou číslo jedna při odesílání pečlivě vybraných, zabalených a dodaných rostlin. Jednoduše vyberte perfektní rostlinu pro svého příjemce, použijte naše užitečné rady o symbolice, pokud se rozhodnete, a řekněte nám, kam ji poslat. Zní to jednoduše? 

Prozkoumejte celou naši řadumožnosti darování rostlin ještě dnes a najděte v naší kolekci ten dokonalý dárek. 

Jak dárkově zabalit rostlinný dárek

Obáváte se, že rostlina není moc dárkem? Chápeme, že může být lákavé rozhodnout se pro obvyklé světlé barvy kytice květin. Ale rostlina je dar, který je třeba udržovat, pěstovat a milovat, na rozdíl od natrhaných květin, které po několika týdnech nevyhnutelně odumírají. 

Jak tedy můžete obléknout svou rostlinu, připravenou k darování? Jsme rádi, že můžeme nabídnout široký výběr možností dárkového balení pro každou příležitost, včetně některých ekologických zábalů! Vyberte si styl, který nejlépe vyhovuje vašemu sdělení, a nechte tvrdou práci na nás. S přiloženou vaší osobní dárkovou zprávou vám můžeme zaručit, že vámi vybraná rostlina dorazí vypadat úžasně. 

Kontaktujte nás ještě dnes pro další rady a informace o našichrostlinných dárcích a možnostech balení. 

Související obsah

Příručka udržitelných dárků The Plants by Post

Dárky ke Dni matek: Pro milovníka rostlin

Výběr správného květináče pro Vaše rostlina