Vánoční rostliny | Kouzlo vánočních hvězd, bramboříků a svátečních květináčů

23. října 2023
White Cyclamen in metal trough planter

Dodané vánoční rostliny

Vánoční rostliny pomáhají přinést čas radosti, oslav a přinášení láska k chladným zimním dnům. Jaký lepší způsob, jak dodat svému domovu nebo zahradě sváteční nádech, než krásně naaranžovanými rostlinami v květináčích a květináčích s vánoční tématikou? Plants by Post nabízí rozmanitou škálu vánočních rostlin, vánočních květináčů a květináčů, které jsou ideální pro přidání nádechu svátečního kouzla do jakéhokoli vnitřního i venkovního prostoru.

Vánoční rostliny pro vnitřní a venkovní prostory

As the období svátků blíží, půvab živých a živých rostlin se stává nepopiratelným. Mezi nejuznávanějšími vánočními rostlinamiVánoční hvězdy aČervené a bílé Cyclamens vynikají svými barvami a přitažlivostí. Ale je tu více než jen tyto rostliny, ze kterých si můžete vybrat s jejich slavnostní přitažlivostí. Pojďme se ponořit do světa vánočních rostlin a prozkoumat, jak můžete letos co nejlépe využít nápady na vánoční dárky z rostlin. 

Slavnostní popularita rostlin vánočních hvězd

Christmas Indoor Large Planted Basket with Christmas Pick

Rostliny vánoční hvězdy, původem z Mexika, se staly nedílnou součástí vánočních oslav ve Spojeném království a každý rok se jich prodá více než 2 miliony!
Jejich zářivé zářivé červené a zelené odstíny květin dodají každému prostoru nádech slavnosti. Jejich proměna vmilovaný vánoční symbol byla poprvé připsána dojemnému příběhu chudé dívky, která rostliny nabídla jako dárek při bohoslužbě. Rostliny byly později popularizovány americkým botanikemJoel Roberts Poinsett během svého působení ve funkci velvyslance USA v Mexiku aVánoční hvězda má komplikovanou historii.Přečtěte si více o tom, jak pečovat o své Poinsetty v našem blogu od Dr. Green Fingers.

Prozkoumat další vánoční rostliny

Zatímco vánoční hvězdy jsou klasickou volbou, existuje mnoho dalších rostlin, které mohou pozvednout vaši slavnostní výzdobu. Prohlédněte si kolekceVánoční rostlinné dárky do interiéru,Vánoční venkovní rostlinné dárky aChristmas Planters níže, kde najdete perfektní rostlinu pro váš domov nebo jako dárek pro milovanou osobu.

Dárky s vánočními květinami do interiéru

Red Cyclamen in metal trough planter at Plants By Post


Rozjasněte svůj domov tímto sváteční období s výběrem klasickýchVánoční pokojové rostlinné dárky od Plants by Post. Zde můžete prozkoumat tradiční vánoční rostliny, jako jsou vánoční hvězdy a bramboříkové červené květy, které oživí váš domov zářivými a veselými odstíny ročního období. Kromě toho zde najdete vánoční pokojové rostliny aministromy ideální pro malé prostory a byty, díky nimž i ta nejmenší zákoutí vašeho domova vyzařují sváteční náladu.

Venkovní vánoční rostlinné dárky

30cm Premium Festive Planted Container in Bronze Planter at Plants By Post


Ideální vánoční dárky pro ty, kteří mají zálibu v zahradničení nebo prostě rádi zdobí své venkovní prostory, Plants by Post nabízí nádherný sortimentVánoce venkovní rostlinné dárky. Tyto dárky jsou nejen promyšlené, ale také dodávají nádech přírodních Vánocveselte. Získejte nádherné Vánoce venkuOsázené dřevěné sobí koryto neboHyacintová vánoční mísa x 5 žárovek jako dárek nebo jako dárek léčit se. Prohlédněte si náš výběr a naplňte si své vánoční holínky!

Vyberte si volitelnébalení svátečních dárků také v nabídce, aby byl perfektní dárek z rostliny ještě výjimečnější. Ať už si chcete dopřát a vylepšit svou zahradu nebo dům, nebo hledáte vánoční dárek pro milovníky rostlin ve svém životě, máme možnosti, které vyhoví každému požadavku. 

Nové vánoční květináče

Scotty Dog Christmas Planter with Red Cyclamen

Oživte své prahy, terasy, zahrady a vnitřní prostory svátečním duchem pomocí našichnových vánočních květináčů.  Sbalte si roztomilýVánoční květináč se sobím obličejem a červeným cyklamenem neboVánoční květináč Scotty Dog s červeným cyklamenem. Tyto květináče jsou navrženy tak, aby přinesly radost ze sezóny přímo k vašim dveřím a zajistily, že každého návštěvníka přivítá salva slavnostního jásotu.  

Slavnostní závěsné koše

Robin Christmas Hanging Basket with Red Cyclamen Gift


Pro ty s omezeným prostorem na zahradě nebo pro ty, kteří rádi využívají každý kout a skulinu, nabízí Plants by Post tyto krásnéRobin slavnostní závěsné koše, s možností osazení červeným nebo bílým bramboříkem. Tyto koše jsou ideální pro přidání vánočního kouzla na balkony, terasy a dokonce i do vnitřních prostor.

Vánoční květináče a květináče

20cm Festive Outdoor Santa Planter


Krásné aranžmá v Vánoční květináče a květináče mohou být perfektním dárkem pro vaše blízké v tomto svátečním období. Plants by Post nabízí kolekci překypující barvami a elegantním slavnostním designem. Od jasných a odvážných květináčů navržených podle ikonického obleku Father Christmas až po decentní Vánoční vnitřní Large Planted Whiteproutěné koše s krásným povrchem – pro každého je tu něco. Tyto květináče, pečlivě uspořádané odborníky, sahají od jednoduchých designů, jako jsou ratanové koše, až po plné závěsné koše ve tvaru Robins.


Christmas Indoor Large Planted White Basket

Vidět, zabalit, poslat


Vánoce jsou čas na radost, oslavy a šíření lásky. Rostliny se svými zářivými odstíny a živou přítomností mohou dodat dotek přírodní krásy každé slavnostní výzdobě. Ať už chcete ozdobit svůj domov, zahradu nebo najít perfektní dárek pro milovanou osobu, Plants by Post nabízí širokou škálu možností, ze kterých si můžete vybrat. Nechte tedy v tomto svátečním období kouzlo rostlin pozvednout vaše oslavy a rozšiřte radost z Vánoc do každého koutu vašeho domova.

Doručení do druhého dne je k dispozici a u objednávek nad 60 £ doprava zdarma. Kupte nyní a zaplaťte později s Klarna.

Související obsah

Rostlinné dárky pro každou příležitost: Zelený a rostoucí trend

Tipy pro zalévání pokojových a venkovních rostlin| ||1073

Plant Gift Collection